H2 produceren en gebruiken in verbrandings motoren

De waterstof generator HS 2000 haalt uit gedestilleerd water de H2  als waterstofgas. H2 wordt via het luchtfilter toegevoegd aan de brandstof voor benzine, diesel en LPG auto's.

De besparing in het brandstof verbruik van een auto ligt tussen10% en 25%. Verlaagd de Co2 uitstoot. De verbranding van H2 is 10x sneller dan verbranding van benzine. De PWM Smart controller reageert op het toerental en voegt in verhouding de H2, als extra brandstof, toe bij de brandstof. Meer informatie is te vinden op de AMS website.  

Inbouw door AMS te Wijchen van de waterstof generator installatie in een SEAT Mii. 

De tank voor gedestilleerd water is gepositioneerd aan de linkerkant. De AMS Smart PWM controller rechts naast de accu. De bubbler voor afvoer overtollig water achter het luchtfilter. De H2 generator (productie van watergas) onder de linker koplamp achter het spatbord met de H2 toevoer naar het luchtfilter. 

 

Gedestilleerd en gedemineraliseerd water maken

De zuiverheid van gedestilleerd en gedemineraliseerd water is nodig voor het winnen van H2. De waterdestilleerder om kraanwater te demineraliseren. 

 

ONTWIKKELING EN TOEPASSING

De United-fabriek staat naast een chloor-alkalifabriek

van Olin (NYSE:OLN) die elektrolyse gebruikt om chloor en natronloog uit pekel te maken. De ontluchte waterstof vangt United op en verkoopt het. De waterstof is rechtstreeks te gebruiken in brandstofcellen, waarbij het geproduceerde water ook wordt hergebruikt.

Zonne energie

Fotovoltaïsche zonnefolie en de toepassingen. Bezoek www.hyetsolar.com voor meer informatie. 

Fotovoltaïsche plug & play lichtgewicht zonnepanelen en 100% recyclebaar. Bezoek www.solarge.com voor meer informatie.

Algemene informatieve energie magazines als "www.Solar Magazine.nl en www.SmartStorage.nl".  

Magnetron boiler

21 maart 2021- De magnetron boiler gaat de CV combiketel en de warmtepomp op den duur vervangen. De microgolven verwarmen het water.

Methaan reductie

17 maart 2021 - 80 gram zeewier toegevoegd aan het voer voor koeien levert een reductie van 82% methaan op.